четверг, 12 июля 2012 г.

УВІКОВІЧНЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ЇЖІ

 Новий час, нове покоління та нове розуміння вже давно відомих речей. В ХХІ столітті можна побачити багато чого нового та цікавого, оригінального та дивного, креативного та іноді не зрозумілого на перший погляд.  

 Зазвичай пям`ятники встановлювали, аби увіковічнити видатних людей, значні події в історії тощо. Але у кожного свої пріорітети та цікавинки. Відвідавши місто Коростень, ми були приємно здивовані пам`ятником, який присвячений деруну. Ось таким цікавим чином коростенці увіковічнили його пам`ять, тим самим нагадавши про неповторність української кухні.

 Наша країна завжди славилася видатними людьми, подіями та їжею. Приємно усвідомлювати, що українська їжа заслуговує на увіковічнення.

Комментариев нет:

Отправить комментарий